Bezienswaardigheden in New York

0
1379
Manhattan is de bekendste wijk uit New York.

Als u naar New York gaat, wilt u vast ook wat van de stad zien. New York heeft veel populaire bezienswaardigheden. Als u meerdere van deze bezienswaardigheden of attracties wilt zien, dan kunt u een New York pas aanschaffen om zo altijd de lange wachtrijen te ontlopen. Hieronder worden er een aantal besproken.

Bezienswaardigheden in New York die u zeker eens gezien moet hebben

Het vrijheidsbeeld is een geschenk van Frankrijk uit 1886, als teken van vriendschap. Vanaf battery Park is het beeld te bezoeken per veerboot. Bij dit ticket zit de toegang tot het Ellis İsland İmmigration Museum inbegrepen. Vanuit de kroon heeft u een prachtig uitzicht. Als u dit wilt moet u wel eens 254 treden beklimmen.

Het vrijheidsbeeld is een geschenk van Frankrijk.
Het vrijheidsbeeld is een geschenk van Frankrijk.

Als u het vrijheidsbeeld alleen vanaf de buitenkant wilt bekijken, dan kunt u de veerpont tussen Staten İsland en Manhattan nemen.

Central Park

is het groene hart van New York City en ligt op Manhattan. 25 miljoen toeristen bezoeken per jaar dit park. Dit maakt het, het meest bezochte park van de VS. U kunt er van alles doen. Bijvoorbeeld fietsen, naar de dierentuin en picknicken, een rondje in de carrousel. Of misschien wilt u wel een rondleiding doen. İn central park is het nooit saai.

Central Park
Central Park is een fantastisch groen gebied waar de mensen uit New York gaan ontspannen in hun vrije tijd. Er wordt veel gesport . Daarnaast liggen mensen er languit in het gras.

Chinatown

De grootse Chinese wijk ter wereld , buiten China is Chinatown en ligt op Manhattan. Er wonen zo’n 300,000 Chinezen. U vind er typische chinese winkeltjes. U kunt u heerlijk laten maseren door een Chinese masseur. En niet te vergeten, u kunt er genieten van heerlijk Chinees eten in één van de vele restaurants.

China Town

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here