Een wereldreis maken

0
1056
Een wereldreis maken
Een wereldreis maken

Een wereldreis maken – op zoek naar nieuwe deuren!

Op reis sprak ik eens een dame die de wereld over reisde om foto’s te maken van rode deuren. Ze was geen kunstenaar of fotografe van beroep, maar deed haar project gewoon om rustig van te genieten. Hoe gek dit je ook in de oren mag klinken, toen ik haar verzameling foto’s zag was ik verbaasd over alle variatie in haar prachtige collectie. De rode deur uit Indonesië ademde een heel andere sfeer dan die uit Ierland.
Een wereldreis maken – op zoek naar nieuwe deuren!

Op wereldreis
Een wereldreis opent nieuwe deuren.

Kijken met nieuwe ogen

Het komt dichtbij de reden waarom veel mensen reizen: een wereldreis maken doet iets met de manier waarop je naar je oude leefomgeving kijkt. Om details te zien waar je thuis zo maar voorbij zou lopen. Iedereen die voor langere tijd weg is geweest, kent wel het gevoel dat je bij thuiskomst weer even moet wennen.

Op ontdekkingstocht over de hele wereld

Heb jij dingen in je leven die je wel zou willen veranderen? Misschien wil je ergens anders gaan wonen, zoek je een nieuwe baan maar weet je niet wat je wilt, of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven? Een wereldreis kan je creativiteit enorm bevorderen. Inspiratie komt vaak ergens vandaan waar je het niet verwacht. Niet voor niets gaan veel muzikanten op reis om inspiratie op te doen voor hun nieuwe album. Of neem de populariteit van het televisieprogramma van Floortje Dessing waar ze mensen ‘aan het eind van de wereld’ opzoekt en interviewt. Pure inspiratie! Waarom zou jij de wereld over willen reizen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here