romantische steden

0
1390
romantische steden
romantische steden

De stad van de liefde

Als het gaat over een romantische stad denkt menigeen meteen aan het mooie Parijs, de stad van de liefde. Knusse terrasjes, wandelen langs de Seine en een romantisch hotel, je stedentrip vol met liefde is een feit. De Franse taal wordt door velen ook als een taal vol romantiek gezien. En wees eerlijk, Parijs is natuurlijk ook erg gezellig en ideaal voor liefdeskoppeltjes. Het moment dat je samen de Eiffeltoren bekijkt is onbeschrijfelijk mooi!

romantische steden
Parijs is een prachtige stad en is een van de meest romantische steden op aarde!

Maar er is meer!

Parijs staat bij velen op nummer één als men een romantische stad zoekt. Maar denk ook eens aan Venetië! Rondvaren op een gondel en bezoekjes brengen aan de betoverende kerkjes is super leuk! Als we dan toch Italië bespreken dan mag Rome uiteraard niet ontbreken op de lijst met romantische steden. Er lekker tussenuit gaan, een hapje eten en tijd voor elkaar. Succes gegarandeerd. Ook dichter bij huis is volop liefde te vinden. Ga eens naar Brugge bijvoorbeeld. Grachten, oude panden en vooral heel veel chocolade om samen met je lief te eten. Wat we zeker ook moeten noemen zijn de ritjes met paard en wagen door de stad die in Brugge worden aangeboden.

Samen cultuur snuiven

Als je even genoeg hebt van alle romantiek is er is de genoemde steden nog genoeg te doen en te zien. Romantische steden bieden vaak mooie culture plekken die je samen kan gaan bekijken. Een lieftallig kerkje of een oude ruïne, wat je ook zoekt, er is vast wel wat te vinden wat aan jouw wensen voldoet. Een stad die én romantisch is én veel cultuur biedt zou natuurlijk perfect zijn. Daarom noemen we Praag ook nog even! Ook deze stad, te vinden in Tjechië, is een diamantje en zeker de moeite van het bezoeken waard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here