Vertrek met jouw privé vliegtuig naar een luxueus oord

0
1265
vliegen met een prive vliegtuig

Moet je binnenkort op reis en vlieg je met een prive vliegtuig? Of zit je er over na te denken om een prive vliegtuig voor je reis te huren? Vliegen met een prive vliegtuig heeft vele voordelen ten opzichte van normale lijnvluchten. Lees verder en ontdek hoe het in zijn werk gaat als je met een prive vliegtuig vliegt.

Kies je begin en eindbestemming

Je weet vast dat Schiphol de grootste luchthaven van Nederland is. Vanaf deze luchthaven vertrekken dan ook veruit de meeste prive vliegtuigs. Maar vlieg je liever vanaf een kleinere luchthaven in Nederland of woon je niet vlakbij Amsterdam? Je kan ook kiezen om te vertrekken vanaf de luchthaven van Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen of Lelystad. Als je met je eigen of gehuurde prive vliegtuig vliegt, kies je de luchthaven waarvan je vertrekt namelijk zelf uit. Ook je eindbestemming, waar je vaak rechtstreeks heen vliegt, heb je volledig zelf in de hand.

Win tijd met je prive vliegtuig

Als je een ticket hebt geboekt voor een normale lijnvlucht, moet je minimaal 2 of soms zelfs 3 uur van te voren aanwezig zijn. Ga je met een prive vliegtuig? Dan is dat niet nodig. Op het vliegveld hoef je namelijk niet langs de drukke bagage inname en douane. Hiermee win je dus veel tijd. Als je 30 minuten voor vertrek van de vlucht aanwezig bent, ben je ruim op tijd. Je zit na aankomst op de luchthaven binnen 15 minuten aan boord van je prive vliegtuig.

Geniet van VIP services

Vliegen met een prive vliegtuig klinkt heel luxe. En dat is het ook. Als je vertrekt vanaf Schiphol, vertrek je vanaf een speciale VIP-terminal die je vind bij Schiphol-Oost. Je parkeert pal naast de ingang zodat je niet ver hoeft te lopen. Bij aankomst geniet je ook direct van een lekker kopje koffie in de lounge. Terwijl je nog even zit te ontspannen, word je bagage al aan boord van de prive vliegtuig gebracht. Vlieg je liever vanaf Eindhoven of Rotterdam? Ook daar maak je gebruik van een speciale VIP-terminal.

Zonder te wachten van boord

Is je vlucht met het privé vliegtuig geland op de eindbestemming? Je kan direct van boord. Daarna kan je gelijk je spullen pakken en vertrekken naar je afspraak of vakantieadres. Je ingecheckte bagage komt direct met je mee het vliegtuig uit. Je hoeft dus niet te wachten op je koffer bij de bagagebaan en bent klaar om te gaan. Binnen een paar minuten na aankomst sta je buiten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here