Weekendje weg in Nederland

0
1245

Steeds vaker gaan Nederlanders op vakantie in eigen land. Een midweek of weekendje weg in eigen land is ideaal om even tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Er zijn vele mooie provincies en plekken in Nederland om op vakantie te gaan zoals Zeeland, Limburg of wat dacht je van Drenthe?

Zomer in Zeeland

De provincie Zeeland is een prachtige provincie om in de zomer te ontdekken. Huur een mooie bungalow om het echte vakantie gevoel te krijgen. Begin de dag met een lekker ontbijtje in de zon en ga lekker een stukje wandelen of fietsen. De middag kom je het beste door op het strand. Lekker afkoelen in de zee met een ijsje erbij. Elke avond zijn er weer een prachtige zonsondergang te bewonderen.

Gezelligheid in Limburg

In de winter is Limburg dé provincie om te bezoeken. De vele kerstmarkten en Limburgse gezelligheid geven een heerlijk Kerst gevoel. De natuur in Limburg is ook prachtig. Het Zuid-Limburgse Heuvellandschap ligt er met een laagje sneeuw betoverend bij en is een mooi gebied om in te wandelen of fietsen.

Kom tot rust in Drenthe

Wil je echt even ontsnappen aan alle drukte? Dat doe je het beste op een vakantiepark in Drenthe. De uitgestrekte heidens en natuurgebieden zijn ideaal om door heen te wandelen en fietsen. De karakteristieke dorpjes zijn ook zeker de moeite om te bezoeken en je kunt er heerlijk uit eten of ween terrasje pakken.

Luxe bungalow

Om optimaal van een vakantie in Nederland te genieten boek je een luxe bungalow bij Roompot Vakanties. De vakantieparken liggen door het hele land je kunt dus zelf kiezen in welke provincie je op vakantie wilt. Of je nu met een grote of kleine groep bent Roompot heeft chalets, bungalows en luxe villa’s in elk formaat. Ga jij binnenkort een weekendje weg?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here