Overnachten in een Portugees vakantiehuis

0
1127

Er zijn veel verschillende overnachtingsmogelijkheden in de steden en dorpen die in Portugal liggen. Je vindt er heerlijke luxe hotels met een mooi zwembad en andere faciliteiten, maar ook zijn er tal van campings waar je een tent of caravan kan huren. In de Algarve vindt je de meeste vakantieresorts en hotels, deze plek is dan ook erg toeristisch. In deze regio staan ook veel verschillende vakantiehuizen, van grote luxe vakantiehuizen tot kleine gezellige vakantie huisjes waar je de vakantie prima in door kunt brengen. Verder zijn er in Portugal overal wel wat hostels te vinden waar je goedkoop kunt overnachten.

Wat te doen in Portugal

In Portugal vindt je veel mooie plekken en gebouwen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook zijn er genoeg activiteiten die je kunt doen als je er op vakantie bent, van sightseeing tot heerlijk aan het strand liggen.

Als je in Portugal op vakantie bent, dan mag je zeker de paleizen in Sintra niet overslaan. Deze opvallende paleizen staan verdeeld door de plaats en zijn een grote aanrader om te bezoeken. Zo heb je Palácio Nacional, dit paleis bevindt zich in het centrum van Sintra.

Paleis Sintra
Het paleis in Sintra is absoluut de moeite waard om te bekijken.

Het paleis is te herkennen aan zijn prachtige plafonds en de enorme schoorstenen die het paleis heeft. Dan heb je ook nog Palácio de Pena, dit paleis heeft allerlei vrolijke kleuren en door het hele paleis heen zijn er verschillende plekken waar wat te zien is. Dit paleis is ideaal voor feesten en andere bijzondere gelegenheden, en het Parque de Pena ligt rond om dit bijzondere gebouw. Verblijf in een vakantiehuisje van portucasa.nl.

Vakantiehuizen en activiteiten in de Algarve

In de Algarve is ook van alles te beleven en te zien, zo heb je verschillende grotten die de Algarve kernmerken. Met een prachtige boottocht zijn deze bijzondere grotten te bewonderen, je kan er je ogen uitkijken. De Algarve is ook een van de bekendste golfgebieden van Europa, en dus perfect voor de golfliefhebber. Veel van deze golfbanen zijn te vinden in de omgeving van Almancil, Lagos en Lagoa, de golfbanen beschikken over een prachtig uitzicht over de baaien en kliffen.

Grotten Algarve
De grotten in de Algarve zijn prachtig en absoluut de moeite waard om te bezoeken.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here